Wie zijn wij?

Vanuit de overtuiging dat wij als samenleving verantwoord met de aarde moeten omgaan is Duurzaam Vastgoed Advies Ede opgericht door Albert Wilbrink. 

Duurzaam Vastgoed Advies Ede wil met specialistische kennis, uitstekende service en een warm hart voor het klimaat, jou bijstaan bij het verduurzamen van jouw (bedrijfs)pand.

"VerduurSamen" wil ik bereiken door samen met jou op energieke, actiegerichte manier het energieverbruik in kaart te brengen. Vanuit die inzichten eenvoudige en logische stappen ondernemen om tot lager verbruik te komen.

Mijn standpunt is dat inzicht in het energieverbruik de beste bewustwording geeft om op de juiste manier te verduurzamen (energie te besparen). Ook zijn er veel subsidiemogelijkheden die investeringen aantrekkelijker maken met een kortere terugverdientijd. Hoe mooi is het om naast de positieve bijdrage aan het milieu ook te ontdekken dat de besparing direct zichtbaar is op je bankrekening. 

 

Voor velen is het al een wens om duurzamer te leven en daarbij een lagere energie rekening te krijgen. In veel gevallen ontbreekt het aan kennis om de juiste resultaten te boeken. Daarnaast wordt in veel gevallen enkel naar deeloplossingen gekeken. Bijvoorbeeld door alleen zonnepanelen of een  warmtepomp te plaatsen. Door mijn inzicht op het gebied van energietransitie te combineren met het aanreiken van concrete handvatten om te komen tot een energie bewuste woon- of werkomgeving maak ik het verschil. 

"Mijn missie is VerduurSamen"

Onze partners

waar we trots op zijn!

Lammert Wilbrink

Specialist in het zoeken en ontwikkelen van de juiste passende bedrijfsruimte.

HBE Bouw

Realiseert bouwprojecten betrouwbaar en voor een goede prijs. 

JW Vastgoed Advies

Partner bij juridisch vastgoed advies,  vastgoed beheer en taxaties van onroerende zaken.

Energiescan.nu

Kennisplatform voor energie. Biedt onder andere gratis energiescans aan.

Neem contact met ons op!